реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Суддя з Чернігівщини претендує бути в Конституційному суді

Колишній голова Апеляційного суду Чернігівської області Садіг Рза Тагієв претендує на посаду в Конституційному Суді України. Нині він працює викладачем, є доктором юридичних наук. Інформація про його балотування з’явилася в Єдиному державному реєстрі декларацій.

До переїзду в Чернігів Садіг Рза Тагієв працював у Луганську. Батьківщина - Азербайджан. У 2010 року указом Президента був призначений на посаду судді Апеляційного суду Чернігівської області, а в грудні того ж року рішенням Вищої ради юстиції призначений головою цього суду. У минулому році Садіг Рза Тагієв пішов у відставку.

У газеті "Голос України" ще у 2016 році була опублікована стаття "Справжній українець Садіг Рза огли, або Коли у судді загоряються очі". Її автор - Василь Чепурний. Автор писав про свого героя: "Він виріс в азербайджанській сім’ї, але став українським патріотом. Вчився на медика, але став суддею. Готує докторську дисертацію з інституту негласних дій відповідно до нового Кримінального процесуального кодексу, а кандидатську захистив з... екології".

До речі, це той автор, якого деякі недалекі ЗМІ та діячі з душком назвали... расистом і ксенофобом. Більше читайте за посиланням: "Голос України"



Теги:Садіг Тагієв, Конституційний суд, расизм, Василь Чепурний, ксенофобія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar