реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Грузіє, вибач!

8.08.08 я дуже чітко для себе усвідомила, що наступною буде Україна. Що світ нічого не зробить для захисту Грузії, а потім і нас, окрім « глибокого занепокоєння». Це були дні, коли українські політики зняли маски. На захист Грузії став тоді тільки Віктор Ющенко і його команда. Інші - боялися втратити прихильність Москви напередодні президентських виборів. Серед інших були політичні аксакали , вже впевнені в своєму майбутньому президенстві , й нові політики. Але всі вони загравали з Кремлем, в надії на дешевий газ, прихильність телеканалів .

8.08.08 я чітко і назавжди зрозуміла, що в політиці немає нових і старих, а є ті, хто з принципами і безпринципні. За безпринципність старих і нових потім платить вся країна.

В цей день щороку я говорю: Грузія, вибач, що ми тебе не захистили, що нас було мало, що більшість сховалася й не зібралася навіть на позачергову сесію ВР. Ми зараз дорого платимо за це.

Люблю тебе, Грузія. В нас спільний ворог. І спільна боротьба за відновлення територіальної цілісності наших прекрасних країн.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Віктор Ющенко, російська агресія, Ірина Геращенко, Грузія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar