реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Прилуках перерахують голоси?

28 липня Шостий апеляційний адмінсуд розглянув позов кандидата в народні депутати у 210-му виборчому окрузі (Чернігівська область) Бориса Приходька до окружної виборчої комісії округу та повністю її задовольнив. Про це повідомив його адвокат Микола Торбєєв. Там, нагадаємо, переміг Коровченко, якому уступив округ Валерій Дубіль.

Коровченко був чиновником міністерства юстиції Криму і звинувачується патріотами у підігруванні Росії під час окупації Криму. Приходька ж вважають належним до кола кримінальних авторитетів.

Згідно з рішенням суду, встановлено: – протиправною бездіяльність ОВК-210 щодо не складання протоколів про повторний перерахунок голосів на окремих дільницях; – протиправні дії ОВК-210 щодо порушення процедури перерахунку голосів виборців на окремих дільницях; – визнано протиправним і скасовано рішення ОВК-210 про визнання голосування на окремій дільниці недійсним; – також встановлено факт систематичних порушень ОВК-210 Конституції та Закону України «Про вибори народних депутатів України».

Сьогодні об 11:00 відбудеться ще одне засідання Чернігівського окружного адміністративного суду за позовом кандидата в народні депутати у 210-му виборчому окрузі Бориса Приходька.



Теги:Коровченко, Прилуки, 210 округ, дострокові вибори, Торбєєв, перерахунок голосів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar