реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зеленський хоче мене люструвати

Сьогодні я подивився відеозвернення президента Зеленського з його пропозицією піддати люстрації всіх чиновників, народних депутатів, до яких належу і я, які займали ці посади, починаючи з лютого 2014 року. Я не люблю пафосно говорити, але, напевно, зараз скажу.

Свої перші листівки за Українську Державу я почав клеїти, коли мені було 17 років, коли України ще не було, з 1989 року. Я брав участь у Революції на граніті 1990-го року.

Пізніше я брав участь у всіх революціях, майданах, які були підняті українським народом проти тоталітаризму, за демократію, проти російської окупації і влади російських посіпак. Був головою Молодіжного Націоналістичного Конгресу - організації, яка виховала тисячі патріотів України.

Я вистояв три місяці на Майдані, допомагав фронту і армії, коли держава була атакована. Протягом цього часу Зеленський заробляв, працюючи клоуном на корпоративах у олігархів, грав геніталіями на роялі, вів бізнес з ворогами України і відверто глузував з моєї Батьківщини.

Тепер президент Зеленський хоче мене люструвати.

У своїй промові він не згадав про відвертих ворогів України, які розгорнули небувалу активність за останні декілька місяців. Він не згадав про колишніх одіозних чиновників часів Януковича, які мають дружні стосунки з найближчим оточенням нинішнього очільника держави.

Для нього найбільша небезпека – я і такі, як я. Очевидно, він хоче, щоб країною керували його друзі і бізнес-партнери по 95-му Кварталу, їхні родичі та ставленики одного олігарха. І це цілком може статися після 21 липня. Але так не буде довго.

Товариш Зеленський, МИ цю державу створили і для нас вона – найвища цінність! Так, як хочеться вам, НЕ БУДЕ!

Олег МЕДУНИЦЯ



Теги:Олег Медуниця, Реванш, 95 квартал, команда ЗЕ, Люстрація


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Пригорает у пятой колонны! Как не тужьтесь, суки, дольше вреда стране не причините. Пик успеха пидоропатриотов - слив Крыма и война. Хватит, к стенке!
avatar
2
Таких как ты придурков не люстрировать надо, а лечить повышенными дозами галоперидола, и то не помодеи
avatar
3
Зеленский оказался ещё тем скотом - слава Богам ничего не делал и не голосовал за него, и ни за кого голосовать не собираюсь. Пустые слова - подменили и подсадили на нервизм Зеленского, я так и думал, что он слабак, но смотрю больше и непонимаю, помогут ли депутаты чему-то. Планета за 30 лет уничтожит всё живое, а вы обсуждаете власть и поможет она вам? Как Порошенко или Януковичу? Да они свалят проще, а вот с Порошенко другая история - он так упёрся за власть, что под себя всё берёт. Зря вы верите в демонов - они вас утащат на дно, депутаты тоже чудят, но всех депутатов уничтожить Зеленский ничего не сможет. Планета ждать не будет ваших голосований - она вас всех уничтожит, сидите за деньги биороботы, люди исчезнут и на этом крест будет полностью, вы все её докатили и вы умрёте. Вот цена нахальства ничего не делать, этот мир будет уничтожен
avatar
4
Власти никогда не было и не будет у каждой страны - не хочешь попасть под этих скотов, просто не будь там и не будешь видеть таких.
avatar