реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пройду по вулиці Новодворської

Сьогодні, 12 липня, минає п'ять років, як не стало Валерії Іллівни Новодворської, яка до останнього свого дня боролась з існуючим тоталітарним режимом в РФ. Єдиний голос - правдивий, майже пророчий - лунав для українців. Бо вона знала з ким має справу "на святой русі" путіна й гундяєва.

У її застереженнях є сила й ліки на десятиліття вперед. Тільки треба вслухатися і вчитатися, бо "наші" москвофіли спотворили громадське сприйняття... Ще й сьогодні не знайшлося сильніших думок ніж у Новодворської. Своє останнє інтерв'ю Валерія Новодворська дала виданню "ГОРДОН" за шість днів до смерті. У той день вона говорила, що українці мають всі шанси бути вільними, не брехати і не лицемірити. "Не чекайте від Росії ні об'єктивності, ні добра. Вона буде змушена змиритися з вашим існуванням, але буде підставляти ніжку завжди і всюди", - наголосила політик і публіцист.

В Україні пройшла декомунізація, перейменували вулиці, площі, а на честь тієї, яка все своє життя боролась з "комуняками" (як вона не боялась їх обзивати навіть в реакційні радянські часи), і завжди захищала і любила Україну, нема спомину... Вірю, незважаючи на нинішній реванш, що колись все ж пройдусь по вулиці Новодворської!

Валентина КОВАЛЕНКО



Теги:Новодворська, Валентина Коваленко, декомунізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar