За 6 місяців на Одеській магістралі відремонтували 94 км колії

Липень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 531 | Коментарі: 0

Працівники господарства колії регіональної філії «Одеська залізниця» за 6 місяців 2019 року відремонтували майже 94 км колії. 

Зокрема, реконструкцією колії – 29,4 км, капітальним ремонтом – 5,13 км, середнім ремонтом – 38,9 км, комплексно-оздоровчим ремонтом – 7,3 км, також було відремонтовано 12,9 км станційних колій.

Крім того, середнім ремонтом відремонтовано 28 комплектів стрілочних переводів та укладено 18 нових, із них 4 на залізобетонних брусах. Окремо колійники замінили новими 14 залізобетонних брусів.

За цей період роботи по реконструкції колії було виконано на перегонах Фундукліївка – Цибулеве, Мардарівка – Перехрестове, Цвіткове –Володимирівка, Канатове – Кропивницький та по станції Косарі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool