реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зе- команда: як Семінський корумпував Соколова

Наразі Олег Семінський є кандидатом в депутати від Президентської партії “Слуга народу” і для більшості містян 205 округу людина не відома. Та для тих, хто має пам’ять, він зовсім не темна конячка. Бо ще на початку 2012 роцу, до свого втаємниченого зникнення, Олег Семінський встиг корумпувати міського голову Олександра Соколова. Звісно, він не був першим, хто це зробив, але його дії сколихнули все місто.

Так на початку 2012 року у Соколова в автопарку з’явилася новенька Тойота Камрі. Допитливі журналісти одразу з’ясували, що автівка належить очолюваному мером обласному відділенню Українського союзу ветеранів Афганістану. А громадська організація отримала автомобіль у пожертву від ТОВ “Автомобільна компанія “Сівер-авто” (договір пожертви №229/0712).

За умовами договору, пожертвувач гарантува, що предмет пожертви належить йому по праву приватної власності, не знаходиться під забороною відчуження, арештом, не є предметом застави або іншим засобом виконання зобовязань перед будь-якими фізичними чи юридичними особами, державними органами або державою.

ТОВ “Автомобільна компанія” Сівер-авто”, як і зараз належала Семінському Олегу. Згодом з’ясувалися і подробиці такого широкого жесту від нинішнього “слуги народу”. Виявилося, що Олег Сенінський передав автівку меру за зміну цільового призначення земельної ділянки для будівництва автосалону. А також, в коштовний подарунок увійшло звільнення від сплати ТОВ “Автомобільна компанія “Сівер-авто” внеску на фонд розвитку міста. Фактично Семінський разом з Соколовим обікрали місто на кругленьку суму.

З появою Семінського на виборчій кампанії, історію з Тойотою йому пригадали учасники Всеукраїнського об’єднання добровольців. Тоді Семінський в оточенні охоронців з автоматами пообіцяв пройти детектор брехні і відповісти на всі запитання.

Чекаємо, що ця феєрична історія з Тойотою отримає нові подробиці. Якщо, звісно, Семінський пройде поліграф і буде змушений казати правду про корупцію, до якої мав саме безпосереднє відношення.

До речі, Олександр Соколов користується цією машиною і по сьогодні.

Петро ГАЙОВИЙ, "Новини Чернігівщини"

До речі, по місту Семінський, кандидат від "Слуги народу", пересувається з автоматниками. Шось не довіряє цей слуга нашому народу...



Теги:205 округ, Технова, Корупція, дострокові вибори, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar