реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Телеміст Медведчука

Отже, чекаємо на телемост з ворогом. Український телеканал буде "моститися" з пропагадистькою сворою на чолі з Дм. Кісєльвим, який як тількі не ображав Україну та її народ.

У звязку з цим я хочу поставити декілька питань.

1. Українські політики і політичні партії. Я зараз саме про УКРАЇНСЬКІ структури, а не про пяту колону. Що будемо робити? Будемо мовчати? Будемо чекати наступних кроків? може танки чи авіацію? Давайте все ж таки відкладемо боротьбу зеленоботів з порохоботами, голософілів з гриценколюбами. Вона закриває наші очі та наш розум від реальної небезпеки. Ми бачим в майбутньому по-різному як відроджувати Україну. Але може так статися, що цього майбутнього не буде!

2. Украінська медіа-спільнота. Може вже час прокинутися? Може досить боротися один з одним? Ще трошки й вас почнуть заміщати кісєльови та сімоняни...

Телемости Москва - Берлін чи Рим - Лондон під час другої світової - навіть уявити таке неможливо. По великому рахунку - яка різниця?

Реванш вже не набліжається. Він просто пре. Якщо в Україні є еліта , то зараз саме той час, коли треба починати бити в набат.

Володимир КУРІННИЙ



Теги:Володимир Курінний, 5 колона, телеміст, російсько - українська війна, Медвдчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar