реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Хороші люди" Вакарчука

Спостерігаю ейфорію патріотичної громадськості від списку "Голосу", мовляв, які там класні люди зібралися. І враження таке, що патріотична громадськість заражена месіанськими настроями не менше, ніж електорат Зеляна. Оце "хороші люди" з "Голосу" прийдуть і порядок нам наведуть.

Припустимо, Слава Вакарчук, який не наважився іти на вибори президента, раптом набрався мужності і поламав себе, загартував свій характер і став справжнім політичним лідером. Тож, заплющимо очі на недавнє минуле, як і на той факт, що він уже був у ВР і пішов звідти через рік свого перебування там.

Але, шановні патріоти, ви не забули, що хароший чалавєк це не прахвесія. Ви бодай програму дочекайтеся від цієї партії, щоб якісь висновки робити. Зокрема, узнайте як партія до війни ставиться. Якщо судити із старих заяв Вакарчука, то вони дуже подібні до того, що пропонував Пінчук, якого підозрють у причетності до цього проекту. А саме він пропонував відмовитися від Криму, будувати процвітаючу Україну і тоді Крим, мовляв, сам до нас попроситься.

Ви впевнені, що "хароші люди", які набиралися до списку поспіхом протягом останніх двох тижнів, не будуть нам пропагувати капітуляцію під виглядом миру? Можливо, я помиляюся. Але все ж таки чине варто ставитися критично і до нових проектів також? І вирішувати підтримувати їх чи ні не через те, що там "хароші люди", а з'ясувавши, що вони там збираються робити? Бо життя нам вже не раз показувало, що "хароші люди" насправді не такі вже й хароші,а той відверті покидьки.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, голос, вибори 2019, Вакарчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar