реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Так починається зрада...

Це не фейк. Це офіційна сторінка нової АП, куди прийшли боги комунікацій.

Президент Зеленський сподівається , що російська сторона відновить свій контроль над підрозділами! Мова йде про контроль над окупаційними військами, і Зеленський сподівається, що РФ не піде геть, не забере свою зброю і техніку з української землі, не виведе своїх найманців , а .... ВІДНОВИТЬ СВІЙ КОНТРОЛЬ НАД ПІДРОЗДІЛАМИ. Відкрию « таємницю»- в РФ є повний контроль над так званою « владою» так званих ОРДЛО, й 400км українського кордону.

Я не знаю , скільки провисить ця новина. « Новина « про « вкрадені монітори» жила пару днів , вчора їх знайшли в АП. Сподіваюся, буде відеоблог з вибаченнями і проходкою повз ці монітори. Новина про те, що українські солдати не будуть стріляти у відповідь, пішла не зі сторінки Л. Кучми, а з сайту президента України, й досі там висить до речі. Правда, ЛДК вчора вивели на брифінг спростовувати і виправдовуватися.

Тепер АП президента України! в своєму офіційному повідомлення знімає відповідальність з РФ за вбивство українських солдатів( до речі, за 2 тижні президенства Зеленського загинуло 12 наших Воінів, вічная ім пам‘ять. Зеленський під ч´ кампанії кричав з усіх блогів, що то Порошенку вигідна війна, я правильно розумію, що зараз вона вигідна Зеоенському?). АП президента Укоаі6и сподівається!!!!!!!що ОФ відновить свій контроль над незаконними бандформуваннями.

Р. S. Чекаю спростувань і вибачень, як вони напишуть, що це Порошенко ім написав, чи Геращенко, вона ж емоційна ): а малося на увазі- чекаємо, що РФ негайно застосує весь свій безумовний вплив на бандформування, озброєнні російською технікою і зброєю, і примусить їх виконувати мінські угоди задля припинення вбивств українців

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:зрада, ап, російсько - українська війна, припинити стріляти, Ірина Геращенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Що там про про «вкрадені монітори»"? І чому в лапках? Знайшли? То добре. Може ще й гідну гілляку для потроха знайдете?
avatar