реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Брехня від пана Рибакова

Корюківська міська рада інформує, що на першій сторінці останнього номера районної газети «Маяк» опубліковано неправдиву інформацію. В проплаченому (на правах реклами) матеріалі написано про те, що в Корюківці суботнє дитяче свято організоване громадянином Ігорем Рибаковим.

Офіційно заявляємо, що це є брехнею і маніпуляцією. Організаторами заходу виступили Відділ освіти, культури, молоді та спорту, Центр надання соціальних послуг, Публічна бібліотека, а також ГО «Альтернатива» та Корюківська молодіжна рада. Гостями заходу стали артисти та музиканти з Сосницької ОТГ, які прибули до Корюківки з дружнім концертом. Захід профінансовано коштом міського бюджету. Організатори до вказаного громадянина за допомогою не зверталися та не отримували від нього жодної підтримки.

У замовному матеріалі також сказано, що такий «подарунок» він зробив дітям у Городні, Сновську, Семенівці, Ногороді-Сіверському, Сосниці та Коропі, хоча День захисту дітей у цих громадах так само організували місцеві ради. Припускаємо, пан Рибаков міг не знати, що вертикаль, через яку він керував всім округом, - зламана децентралізацією. І тепер місцеве самоврядування здатне не лише організувати, а й профінансувати подібні заходи.

Також зазначимо, що 8 червня корюківські «Віоліночки» та естрадний оркестр «Gorod Band» з Городні відкриватимуть новий мистецький проект у Корюківці, який присвячений 130-річчю з Дня народження Олександра Корнієвського. Аби запобігти подальшому обману наших громадян, забігаючи наперед, Корюківська міська рада інформує, що до проведення даного фестивалю та візиту гостей з Городні, і тим паче до народження відомого бандуриста Олександра Корнієвського пан Рибаков НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ НЕ МАЄ!



Теги:регіонали, вибори 2019, Корюківка, РИБАКОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar