реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Очікуване оновлення прошивки для гаджетів

Xiaomi Redmi Note 5 Pro був спочатку випущений виробником з операційною системою Android 7.0, а в першому півріччі минулого року його було оновлено до Android 8.1, що принесло значну користь для власників гаджетів.

Користувачі, які бажають завжди залишатись у тренді, купувати оновлені гаджети, також мають приділяти увагу стильним та яскравим аксесуарам для смартфонів. Чохли, захисне скло для різних моделей смартфонів виробника можна придбати в асортименті інтернет-магазину webaks.com.ua.

Оновлення прошивки Redmi Note 5 Pro
Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro був представлений користувачам в лютому 2018 року з ОС MIUI 9, яка встановлена поверх ОС Android 7.0. Швидкий випуск актуальнішої версії Android з даного модельного ряду не був виконаний відразу, виробник вирішив виконати оновлення тільки зараз — до кінця першого півріччя 2019 року.

Як повідомляє джерело, оновлення MIUI 10 Global Beta 9.3.25 для Redmi Note 5 Pro базується безпосередньо на Android 9.0 Pie. Разом з усіма вдосконаленнями нової версії операційної системи апдейт містить в собі темну тему і технологію Game Turbo, що аналогічна за функціонуванням до Game Speed Booster в Xiaomi Mi 9. Ще одне вдосконалення прошивки — модернізована та поліпшена сторінка налаштувань.

Список моделей, на яких планується оновлення до Android 9 Pie
Плани виробника стосовно оновлення Redmi 6 і Redmi 6А скасовані. У квітні в мережі був опублікований список смартфонів Xiaomi, які повинні отримати оновлення до Android 9 Pie. Тепер бренд Xiaomi опублікував оновлений офіційний список моделей Xiaomi і Redmi, запланованих до оновлення до кінця першого півріччя 2019 року.

Офіційний перелік помітно відрізняється. Він виявився менш оптимістичним, ніж очікували користувачі, тому власникам деяких гаджетів прийдеться ще почекати запланованого оновлення. Xiaomi без пояснення причин відмовилася від планів по оновленню смартфонів Xiaomi Redmi S2 / Y2, Redmi 6 і Redmi 6a, хоча дві останні моделі було додано у перелік у березні, нарівні з Mi MIX 2.



Теги:Android, гаджет, смартфон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar