реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Команда Порошенка йде

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов подав заяву про відставку.

Про це повідомляється на сайті Турчинова.

«У зв’язку із припиненням повноважень президента України, який призначав мене на посаду, прошу розглянути питання щодо припинення відповідно до законодавства моїх повноважень як секретаря Ради національної безпеки і оборони України», - йдеться в заяві.

Водночас Турчинов підкреслив, що «враховуючи продовження збройної агресії Російської Федерації проти України, готовий безпосередньо на військовій службі у будь-якому військовому підрозділі або військовому формуванні і надалі захищати нашу країну».

Павло Клімкін заявив, що йде у відставку з посади міністра закордонних справ України .
Відео з відповідною заявою він опублікував у Facebook.

«Я вважаю, що так правильно, правильно по-людськи, правильно з погляду нормальної політичної культури, бо нам вона потрібна. Я заздалегідь поінформував про це новообраного президента України. У нього має бути право на свою зовнішньополітичну команду, на побудову зовнішньополітичної стратегії, але я сказав йому, що готовий допомагати там, де буде потрібно, і там, де збігаються наші принципи й бачення», — зазначив Клімкін

Він додав, що ухвалив таке рішення для себе дуже давно й планує балотуватися на виборах у Верховну Раду.

«У мене є дуже багато різних ідей, і я сподіваюся їх реалізувати. Тому я йду вперед, йду в політику, йду до Верховної Ради України. Звичайно, з командою, з якою я поділяю цінності, принципи, емоції і бачення, як йти далі», — підсумував він.



Теги:вибори 2019, Клімкін, перемога Зеленського, Турчинов, команда Порошенка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar