У Кропивницькому відбулись спеціальні об’єктові тренування (ФОТО)

Травень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1739 | Коментарі: 0

15 травня на території Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області відбулись спеціальні об’єктові та протипожежні тренування з цивільного захисту за участю начальника ГУ НП в Кіровоградській області полковника поліції Романа Козьякова, начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка та особового складу обох відомств.

Тема навчань: «Відпрацювання алгоритму дій працівниками ГУ НП в Кіровоградській області у випадку пожежі адміністративної будівлі ГУ НП із загрозою вибуху боєприпасів». 

Згідно із тактичним задумом, унаслідок короткого замикання електромережі в одному із службових приміщень на 2-му поверсі адмінбудівлі виникло задимлення, що переходить у займання. Крім того, у сусідньому приміщенні зберігаються боєприпаси, існує велика ймовірність їх детонації.

Відповідно до оголошеної ввідної, працівники ГУ НП в Кіровоградській області до прибуття рятувальників організували заходи щодо евакуації персоналу та боєприпасів, а також пошуку потерпілих і гасіння первинного осередку пожежі.
Після прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце пожежі розгорнуто штаб гасіння пожежі. Відповідно до задуму навчань рятувальники провели оперативну розвідку, виявили осередок займання, евакуювали потерпілих та здійснили ліквідацію пожежі у будівлі.

Після оголошення повної ліквідації надзвичайної ситуації керівники спеціалізованих служб провели аналіз та розбір навчань.

У ДСНС України у Кіровоградській області\

відбулись спеціальні об’єктові тренування

відбулись спеціальні об’єктові тренування
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool