На Кіровоградщині у лісових зонах відбулися спільні рейди

Травень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Протягом вихідних днів рятувальники, поліцейські та лісники Кіровоградської області обходили популярні місця відпочинку громадян у лісових зонах та проводили із відпочивальниками роз’яснювальну роботу.

Зокрема, профілактичні заходи були проведені у Компаніївському та Олександрівському районах. Учасники рейду перевірили, чи дотримуються громадяни правил пожежної безпеки, відпочиваючи на природі, та застерегли людей від необачних вчинків, що можуть призвести до пожежі та знищення природних насаджень.

Під час розмови громадяни були застережені щодо заборони розпалювання вогню під час пожежонебезпечного спекотного періоду, а поліцейські нагадали, що за навмисне чи з необережності випалювання природних насаджень передбачена адміністративна відповідальність.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх ставитись вкрай відповідально до питання збереження лісового фонду від пожеж. Кожен повинен пам’ятати, що наслідки кожного необачно кинутого недопалка чи недостатньо ретельно погашеного багаття можуть бути дуже важкими для екосистеми.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool