реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

«Чернігівобленерго» погрожує відключити лікарню та митницю

«Чернігівобленерго» є засновником недавно створеної компанії – товариства з обмеженою відповідальністю « Енера Чернігів», яке займається розподілом електроенергії. На своїй сторінці в мережі Фейсбук компанія оприлюднила список найбільших боржників за спожиту електроенергію за 4 місяці нинішнього року.

Найбільшим боржником є акціонерне товариство «Облтеплокомуненерго» - нещодавнє відключення гарячої води цим підприємством у багатоквартирних будинках міста викликало певне соціальне збурення. Борги ж виникли через несплату населенням за спожиті послуги. Через борги «Нафтогаз України» не дав «Облтеплокомуненерго» лімів на газ. Ситауцію частково вирішили через підключення будинків до мережі ТЕЦ. Тепер же, якщо не буде сплачено борг за електроенергію в сумі півтора мільйона гривень – взагалі може бути відключено від електроенергії все підприємство.

У списку також концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення – його відключення позбавить мешканців області теле- та радіосигналу. Більше 600 тисяч заборгувала обласна лікарня, майже 400 тисяч – чернігівський центр сучасної онкології. У списку і управління освіти Чернігівської та Прилуцької міських рад, Чернігівська митниця, спеціальний авіаційний загін Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ТОВ «Енера Чернігів» запевняє, що відключить електроенергію всім боржникам, якщо вони не погасять борги за 5 днів.

Кінцевими бенефіціарами «Чернігівобленерго» є Костянтин Григоришин та Ігор Коломойський.
"Голос України"



Теги:обласна лікарня, кампанії Коломойського, Чернігівобленерго, відключення електроенергії


Читайте також



Коментарі (0)