реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Зеленський зустрівся з хасидами

У Києві відбулася зустріч членів Ради рабинів-хасидів України з обраним Президентом України Володимиром Олександровичем Зеленським, інформує офіційний сайт юдейської громади Дніпра.

У зустрічі взяли участь головні рабини-хасиди регіонів України: рабин Шмуель Камінецький (Дніпро, Центральна Україна), рабин Мойше Москович (Харків, Східна Україна), рабин Авраам Вольф (Одеса, Південна Україна), рабин Шломо Вільгелем (Житомир, Західна Україна), а також Головний рабин Донбасу Пінхас Вишецкій і рабин Києва Мойше Реувен Асман.

Як йдеться у повідомлення, рабини привітали Володимира Зеленського з обранням Президентом України, побажали йому великих успіхів на цьому важкому і відповідальному посту і обговорили з ним розвиток єврейського життя в Україні та питання збереження і зміцнення міжнаціонального і міжрелігійного миру та спокою в країні.

Рабини подарували обраному Президенту країни особливе видання Тори - П'ятикнижжя Мойсея. Книга - російською мовою. Звісно, бо, схоже, новообраний президент не знає ні мови рідного народу, ні мови українського народу...



Теги:перемога Зеленського, хасиди, єврейське лоббі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar