реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Ти знаєш про всеукраїнський тур Dan Balan?

Одна дівчинка не прочитала цю статтю і не дізналась про “Live Show” Dan Balan у своєму місті.
З кінця травня і на початку літа найсексуальніший артист з Молдови вирушить у турне містами України. Десять міст, десять незабутніх вечорів і мільйони закоханих сердець. Dan Balan завжди знає, що потрібно саме його публіці. Тому його популярність не згасає ще з 2003 року, коли Світ побачила його пісня “Dragostea Din Tei”, відома ще й під назвою “Numa Numa song”. Саме цей сингл став настільки популярним, що в Австрії, Бельгії, Нідерландах та Швейцарії заслужив статус платинового; у Данії, США та Швеції - золотим; а у Франції та Японії набув статус діамантового.

Також хітами на Україні стало чимало його пісень. Серед них ви згадаєте такі: “Chica bomb”, “Лепестками слез”, “Freedom”, “Justify Sex”, “Лишь до утра”, “Lendo Calendo” та інші.
Окрім того, що Dan Balan грає на багатьох музичних інструментах, є автором і композитором своїх пісень, являється продюсером, він ще й виступає у якості одного з тренерів на шоу талантів “Голос країни”. Хоч робота є роботою, але багатьом глядачам цієї передачі ще й цікаво, чи є якісь стосунки між Dan Balan та Тіною Кароль?

І хто знає, може на своїх виступах артист повідає певні цікавинки зі свого особистого життя? Тому не пропустіть концерт Dan Balan у своєму місті.
Своєю присутністю цього разу він порадує Чернівці, Ужгород, Львів, Житомир, Бровари, Чернігів, Суми, Харків, Дніпро та Херсон.

Більш детальну інформацію про виступ у Сумах можна прочитати тут: https://sumy.ticketsbox.com/dan-balan/
Жителі та гості Чернігова можуть придбати квитки прямо за посиланням: https://chernigiv.ticketsbox.com/dan-balan/
Електронні квитки на концерт у своєму місті купуй прямо зараз на сайті Ticketsbox.com.



Теги:концерт, Dan Balan, літній театр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar