реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ми зможемо

Це були вибори емоцій. Вибори інформаційних технологій, котрі ми ще не навчилися розпізнавати й перемагати. Вибори симулякрів, підмін, бруду. Емоціі варто якнайшвидше прибрати: вони - поганий радник.

Перемога Зеленського - очевидна загроза реваншу. Проте реванш стане дійсністю, якщо в парламенті симулякром опозиціі виступить блок Бойка-Вілкула, з примкнувшим до них дріб‘язком. Про це вже треба починати думати, от прямо сьогодні. З холодним розрахунком, не відволікаючись на прокльони та обміни люб‘язностями з опонентами.
Мусимо зорганізуватися й захистити добрі здобутки цих 5 років: безвіз, курс на НАТО та на ЄС, квоти украінськоі музики, зміцнення арміі, Украінську помісну церкву...

Ми це винні тим, хто загинув за Украіну. Ніхто, крім нас, цього не зробить. А ми зможемо.

Алла ЛАЗАРЄВА



Теги:другий тур, вибори 2019, Опоблок, Алла Лазарєва


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не все "здобутки" перечислены: Иловайск, Дебальцево, самая нищая страна в Европе, запредельная коррупция и банальное всеобъемлющее воровство властей при жесточайшем обнищании населения... Такие мелочи как насаждение чуждой фашистской идеологии, чуждых идолов и пророков не в счет. Да, можете не благодарить за маленькое дополнение к порохо-здобуткам.
avatar