На Кіровоградщині у селищі Смоліному провели рейд (ФОТО)

Квітень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1898 | Коментарі: 0

Працівники Служби порятунку області докладають максимум зусиль, щоб переконати жителів Кіровоградщини постійно дбати про пожежну безпеку у власних оселях, про збереження власного життя та майна.

З цією метою систематично проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення.

5 квітня профілактичне відпрацювання житлового сектора щодо дотримання вимог пожежної безпеки у весняний період провели працівники 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області у селищі Смоліному.

Серед порушених у розмові з мешканцями селища питань – наслідки недотримання правил експлуатації пічного опалення, газових приладів та обладнання, побутових електричних приладів, перевантаження електромережі надмірною кількістю одночасно увімкнених електроприладів, паління у ліжку, нехтування правилами пожежної безпеки при спалюванні на подвір’ях сміття. Рятувальники також наполегливо радили більше уваги приділяти безпеці дітей. Також громадянам розповіли про небезпеку займань на відкритих територіях: чому виникають такі пожежі та які негативні наслідки для довкілля, здоров’я і життя громадян та для господарств вони становлять. Усім співрозмовникам працівники Служби порятунку вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки.

На Кіровоградщині, у селищі Смоліному, провели рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині, у селищі Смоліному, провели рейд (ФОТО)

У ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool