Кропивницький: чи буде тепер професійна футбольна команда у місті?

Лютий 17, 2019 | Новини | Переглядів: 1600 | Коментарі: 0

Таке питання почали задавати мешканці міста Кропивницький після вчорашньої заяви президента ФК «Зірка» Максима Березкіна та прес-служби футбольного клубу. Погані новини швидко поширилися містом, повідомляє FOTOINFORM.NET

Ще з 1911 року наші містяни вболівали за свою футбольну команду. І які б не були тяжкі часи, але футбольна команда була до вчорашнього дня.

Скільки виплекало наше місто гарних футболістів, які грали у провідних клубах нашої держави та закордоном. Вони грали у збірній команді Радянського Союзу та України. Наше місто було колискою таким відомим майстрам футболу : Валерій Поркуян, Станіслав Євсеєнко, Борис Білоус, Володимир Веремєєв, Анатолій Шелест, Микола Латиш, Михайло Михайлов, Валерій Гошкодеря, Вадим Євтушенко, Андрій Канчельскіс, Дмитро Михайленко, Костянтин Сосенко, Андрій Русол, Сергій Назаренко, Андрій Пятов, Євген Коноплянка та багато інших.

культура спорт, кропивницький, кропивницький фото, зірка, Максим Березкін, фото Філпенко ігор

Дуже прикро, що наразі клуб «Зірка» більше не буде грати у чемпіонаті України по футболу та мешканці міста вже не побачать своїх улюбленців у першій лізі вітчизняного футболу, якщо керівництво міста та області не прийме термінових заходів по врятуванню у Кропивницькому футбольного клубу «Зірка».

У фейсбуці президент ФК «Зірка» Максим Березкін пише:

«Неодноразово ми спостерігали ситуації, коли через тиск на власників у нашій країні гинули футбольні клуби з багаторічною історією. На превеликий жаль, цього разу жертвою стала «Зірка».Наразі усі футболісти «Зірки» мають статус вільних агентів».

Фізичне виховання, культура спорт, здоров'я дуже важливі  для мешканців міста Кропивницький. На наш погляд єдиний вихід із цієї складної ситуації, мабуть, якщо спортивна громадськість та мешканці міста вплинуть на можновладців та меценатів, які підставлять плече нашим футболістам. Не може найстаріша футбольна команда просто так зникнути зі спортивної мапи нашої держави.

Команда "Зірка" має жити!

Ігор Філіпенко, вболівальник майже із 40-річним стажем  

Тільки найважливіше - підписуйтесь на наш Telegram та YouTube шукайте нас на Facebook


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool