У Кропивницькому підчас святкових вечорниць рятувальники нагадали правила безпеки

Січень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

12 січня працівники обласної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського організували святкові вечорниці з нагоди святкування Нового року за старим стилем та запросили на гостини усіх охочих приєднатись до теплого спілкування та цікавого дозвілля. 

Рятувальники Кропивницького також отримали запрошення та із задоволенням взяли участь у святкуванні.

Програма Щедрого вечора відповідала давнім українським звичаям і традиціям та була насиченою чисельними ворожіннями, майстер-класами з виготовлення оберегів та святкових листівок, виставками, вікторинами, квестами, різними інсценізаціями. Кожен незалежно від віку міг знайти для себе цікаву локацію та заняття до душі.

Рятувальники організували для відвідувачів інформаційну локацію та навчали, як відзначити новорічні й різдвяні свята безпечно та не заподіяти шкоди власному здоров’ю і матеріальному добробуту. Зокрема йшлось про правила пожежної безпеки, правила безпеки на кризі, правила використання піротехнічних засобів. Також серед присутніх було розповсюджено листівки із застереженнями.

Кропивницькому, підчас святкових вечорниць, рятувальники, нагадали правила безпеки

Кропивницькому, підчас святкових вечорниць, рятувальники, нагадали правила безпеки

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool