реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Які кредити краще обирати: огляд експертів Finme.ua

Згідно зі статистичними даними, все більше українців користуються сервісами фінансових компаній для вирішення матеріальних потреб. Пріоритетною послугою таких організацій є кредитування. Банки, мікрофінансові організації, ломбарди та інші компанії використовують різноманітні акції та інструменти для залучення клієнтів. Іноді пропозиції фінустанов виявляються досить вигідними і допомагають врегулювати фінансові труднощі. Однак існують організації, які використовують умови, що призводять клієнтів стосується боргової тупику.
Не проста економічна ситуація в Україні сприяє подібним ситуаціям. Як вибрати вигідні кредитні умови, якщо без позики не обійтися, і не потрапити в положення непідйомною кредитного навантаження?

Актуальне кредитування на сьогоднi
Попит на кредитні послуги в нестабiльний перiод тільки зростає, як стверджують аналітики. У такому положенні експерти радять ретельно аналізувати свої фінансові можливості позичальників і віддавати перевагу операціям в національній валюті. Питаннями кредитних послуг та аналітики діяльності фінансових компаній України займається один з найбільш популярних інернет-порталів — Фінмі. Експерти сервісу надають завжди актуальну інформацію для клієнтів з метою забезпечення достовірних даних і вигідних пропозицій.

Підбір кредитних пропозицій в Фінмі
На порталі Фінмі представлена інформація про провідних фінансових компаніях України, діючі акції та послуги, експертні новини та огляди.
Фінмі спеціалізується на підборі кредитних пропозицій відповідно до запитів позичальників. Наприклад, для клієнтів, які бажають придбати житло, автомобіль, побутову техніку або інші дорогі матеріальні блага вигідніше оформити кредит банківський. Банки видають позички на тривалий термін під більш низькі відсотки.

Для здійснення невеликої покупки або заходів, що вимагають незначної суми, можна скористатися послугами мікрофінансових організацій. МФО надають позичальникам позики з більш високими комісіями на короткий термін, але на відміну від банків, не вимагають значного пакета документів для видачі позики (досить паспорта та ІПН), наявності застави або поручителів. Процедуру можна оформити в онлайн-режимі і отримати необхідну суму на банківську карту всього за кілька хвилин.

Крім того, на сайті Finme є досить привабливі пропозиції ломбардів. Ломбарди видають позики під заставу рухомого майна, не вимагаючи підтвердження платоспроможності. На відміну від банківських і мікрофінансових компаній, ці організації не перевіряють кредитну історію, так як фінансові ризики кредитів забезпечені заставою.

Скориставшись сервісом Фінмі, кожен клієнт може отримати консультацію компетентного експерта і в найкоротші терміни підібрати кредит онлайн на оптимальних умовах у фінансовій компанії свого міста. Послуги топових організацій-кредиторів допоможуть своєчасно і раціонально вирішити матеріальні питання з максимальною вигодою і мінімальними ризиками.



Теги:Фінмі, кредит, економіка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar