У Кропивницькому бібліотекарі організували диспут

Грудень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 665 | Коментарі: 0

«Стать», «гендер», «гендерні ролі» . Все частіше чуємо і використовуємо ці слова. Часто думаючи, що це поняття, яке торкається виключно захисту прав жінок. Проте це не так. Чим же «гендер» відрізняється від статі?

Саме цій темі був присвячений диспут «Ми всі різні, але рівні», який пройшов у бібліотеці-філії №10. Старшокласники ЗШ №12 протягом зустрічі активно брали участь в практичних завданнях: визначали риси характеру притаманні жінкам та чоловікам; за допомогою гри-естафети визначали поняття «гендерні стереотипи»; перелічували обов’язки в сімейному житті чоловіка та жінки. В нагоді стала тематична поличка «Абетка рівності».

Присутні дійшли до висновку, що кожен із нас має свої уподобання, здібності, прагнення, але кожен із нас має рівні права і можливості. Все має залежати від нашої наполегливості у прагненні до успіху, а не від того якої ми статі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool