Одеські залізничники долучилися до корпоративної акції «День донора»

Жовтень 19, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Працівники Одеської магістралі взяли участь у корпоративному заході – «Дні донора», який проводився з 16 по 19 жовтня на станції переливання крові Одеської клінічної лікарні, виробничому підрозділі «Одеське відділення» філії «Головний інформаційно-обчислювальний центр» ПАТ «Укрзалізниця» та в управлінні регіональної філії «Одеська залізниця».

Загалом 37 працівників магістралі взяли участь в «Дні донора», з яких вісімнадцятеро здали кров під час заходу, який проводила виїзна бригада станції переливання крові безпосередньо в управлінні регіональної філії, та шістнадцятеро - під час забору крові в виробничому підрозділі ГІОЦ.

Окрім цього, до участі в акції долучилися і майбутні залізничники – десятеро студентів Одеського коледжу транспортних технологій. Серед тих, хто взяв участь в корпоративному волонтерському заході, були почесні донори України, проте більшість учасників вперше виступили в якості донорів. За словами залізничників, до участі їх спонукала можливість допомогти не лише своєму здоров’ю, а й тим, кому потрібна кров.

Одеські залізничники, корпоративної акції ,День донора

Варто зазначити, що учасники «Дня донора» отримали змогу забезпечити потреби в донорській крові хірургічних відділень структурних підрозділів філії «Центр охорони здоров’я» та безкоштовно пройти лабораторні обстеження: дізнатися групу крові, зробити загальний аналіз крові, біохімію, RW та ВІЛ , а також отримати їхні результати. Окрім цього, кожного учасника акції забезпечили безкоштовним сніданком, готівковим розрахунком та вихідним днем зі збереженням заробітної плати.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool