На Кіровоградщині поліція організувала тематичний захід для дітей

Жовтень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Під час навчального року, як і в період літніх канікул, поліцейські проводять із юними жителями області профілактичні бесіди і заняття, аби нагадати їм правила безпечної поведінки у різних ситуаціях.

Так, у місті Бобринець інспектор ювенальної превенції місцевого відділення поліції завітала до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, де спілкувалася з учнями молодших класів.

Поліцейська роз’яснила учням основні правила безпеки на дорозі, особливу увагу звернула на перетин доріг на регульованих пішохідних переходах та за їх відсутності.

А діти, у свою чергу, розповіли інспектору ювенальної превенції про безпечні маршрути руху до школи та повернення додому, які вони знають.
Крім того, гостя пояснила школярам значення дорожніх знаків і розмітки та особливості руху пішоходів біля проїжджої частини у темну пору доби.

Аби учні краще запам’ятали різні дорожні знаки, наприкінці зустрічі малечі запропонували власноруч спробувати намалювати їх.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool