Олег Винник виступить у Кропивницькому на стадіоні «Зірка»

Серпень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 1670 | Коментарі: 0

Всеукраїнський тур Олега Винника з новою програмою «Ти в курсі» набирає обертів. Кількість бажаючих послухати музиканта наживо зростає з кожним днем, концертні зали вже не вміщають шанувальників його творчості. У зв'язку з цим гастролі виконавця переважно проходять на відкритих майданчиках.

Зокрема, 22 серпня феномен української сцени виступить у Кропивницькому на стадіоні «Зірка».

Під відкритим небом співак порадує шанувальників своїми незмінними хітами, прем'єрами нових композицій, доброю душевною атмосферою та яскравим світломузичним перфомансом. На глядачів чекає маса сюрпризів: нова сцена, світло, звук, віджеінг. Заради незабутнього шоу співак привезе з собою десять фур зі світловою і звуковою апаратурою, а також величезними світлодіодними екранами. Над створенням видовищної програми працюють досвідчені інженери і дизайнери. Спеціально для концерту розроблена унікальна сценографія, що створює неповторну атмосферу для кожної пісні.

Олег Винник - популярний український співак, композитор, автор текстів, якого по праву вважають найбільш затребуваним і гастролюючим артистом. У кожному місті його зустрічають переповнені зали, а квитки на концерти розкуповуються за місяці до заявлених дат. Всього за кілька років сольної кар'єри в Україні музикант випустив 6 авторських альбомів, 13 відеокліпів, неодноразово об'їздив з гастролями усі обласні центри та ряд невеликих міст, виступаючи на головних сценах і стадіонах країни.

Дата: 22.08.2018 Час: 20:00 Місце: Стадіон «Зірка»

Квитки: https://bit.ly/2OR3eVm


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool