Робоча нарада відбулася в Головному управлінні поліції Кіровоградщини

Серпень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

Для поглиблення, зокрема, у діяльності підрозділів превенції буде впроваджено низку змін. На цьому сьогодні, 9 серпня, наголосив заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції під час робочої наради, що відбулася в Головному управлінні поліції Кіровоградщини.

  «Головне наше завдання – довіра людей. Поліція має працювати ефективно, аби громадяни почували себе у безпеці. Запорукою цього є відповідальний підхід кожного керівника до організації роботи підлеглих, дієва співпраця усіх підрозділів, налагодження комунікації між поліцією і громадянами», - зазначив заступник Голови Нацполіції України.

Під час наради Олександр Фацевич також повідомив про кадрові зміни у керівному складі поліції Кіровоградщини та представив особовому складу тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника ГУНП в Кіровоградській області – Олексія Ніколаєва.

Олексій Миколайович куруватиме підрозділи поліції за напрямком превентивної діяльності і саме під його керівництвом розпочнеться впровадження змін у їх роботі.

До цього офіцер очолював управління патрульної поліції у Харківській області.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool