В Олександрії поліцейські вилучили у місцевої жительки наркотичні засоби

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

31-річна раніше судима жінка зберігала заборонені речовини, за що їй загрожує кримінальна відповідальність.

«Під час проведення відпрацювання, оперативники разом із групою реагування патрульної поліції зупинили підозрілу перехожу. У місцевої жительки поліцейські виявили та вилучили 4 шприци з речовиною світло-коричневого кольору, схожою на опій, а також паперовий згорток із речовиною, схожою на коноплю.

У даний час громадянку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Раніше жінка вже притягувалася до відповідальності за вчинення майнових злочинів», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Вилучене направлено на дослідження.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває.

За такі дії зловмисниці загрожує покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.
За матеріалами

Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool