Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.07.2018

Серед успішних жінок Полтавщини є й гребінківці


Представник Гребінківського району Жолобецька Валентина Миколаївна стала переможницею V обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини»


Серед успішних жінок Полтавщини є й гребінківціУміти зберегти свою внутрішню жіночність, навчитись відмежовувати усе зайве та руйнівне, мудро направляти власну внутрішню енергію та силу для успішної та беззаперечної реалізації в усіх сферах життя: стосунки, сім’я, діти, кар’єра, захоплення – найголовніше завдання УСПІШНОЇ ЖІНКИ.

В цьому переконанні переможниці та номінантки, які 5 липня 2018 року зібрались в приміщенні облдержадміністрації на урочисту церемонію відзначення переможниць та учасниць V Обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини».

В Обласному конкурсі номінувались 28 учасниць з усіх куточків Полтавської області у 12 номінаціях, але перемогу здобули 13 номінанток.

В цьому році Гребінківський район представляли: Жолобецька Валентина Миколаївна – начальник служби у справах дітей Гребінківської районної державної адміністрації в номінації «Успішна жінка Полтавщини – представник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування”, Скляр Зоя Миколаївна - заступник начальника відділу „Гребінківське бюро правової допомоги” Лубенського МЦ з надання БВПД в номінації «Успішна жінка Полтавщини – працівник правоохоронних, судових органів, юстиції та адвокатури”, Науменко Тетяна Борисівна в номінації «Успішна жінка Полтавщини – працівник сфери соціального захисту населення”

Номінанток та переможниць привітав заступник голови Полтавської облдержадміністрації Микола Іванович Білокінь, відзначивши вагомий внесок кожної жінки області у розвиток нашої держави.

Артисти Полтавської обласної філармонії подарували учасницям та усім присутнім на святі чарівні музичні композиції, а подарунки від облдержадміністрації та обласної ради підготували організатори та координатори Обласного конкурсу – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В облдержадміністрації нагородили переможниць конкурсу «Успішна жінка Полтавщини»

Представник Гребінківського району Жолобецька Валентина Миколаївна стала переможницею V обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини» в номінації «Успішна жінка Полтавщини – представник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування”.

Керівництво району та відділ освіти, молоді та спорту вітають Валентину Миколаївну з почесною нагородою!

 

Серед успішних жінок Полтавщини є й гребінківці

 

Серед успішних жінок Полтавщини є й гребінківці

 

Серед успішних жінок Полтавщини є й гребінківці

 

Серед успішних жінок Полтавщини є й гребінківці



Схожі матеріали:
👁 1251
Категорія: Суспільство
Теги: переможці, Конкурс, Успішна жінка Полтавщини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ