Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.06.2018

На Гребінківщині понизили ступінь 3 школам


Основним питанням щодо підготовки до нового навчального року стало обговорення створення умов реалізації Нової української школи у 2018-2019 н.р.


На Гребінківщині понизили ступінь 13 школам15 червня 2018 року у відділі освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників ЗЗСО Гребінківського району.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Носова Н.С. зазначила, що триває реформа освіти: важливим кроком у цьому напрямі стало створення освітнього округу в межах Гребінківської об’єднаної територіальної громади з визначенням опорного навчального закладу.

Даним рішенням передбачено створення опорного начального закладу на базі Гребінківської ЗОШ № 4 з філіями на базі ЗОШ №1, ЗОШ №2 та Мар’янівської ЗОШ, з пониженням ступенів з І-ІІІ до І-ІІ.

Розглянуто питання підсумків методичної роботи у 2017-2018 навчальному році, проведення ДПА, ЗНО, завершення роботи пришкільних таборів. Методичним кабінетом проведено детальний аналіз проектів робочих навчальних планів на 2018-2019 н.р.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині закінчилася ІІІ очна сесія підвищення кваліфікації для 27-ти учителів початкової школи

Основним питанням щодо підготовки до нового навчального року стало обговорення створення умов реалізації Нової української школи у 2018-2019 н.р. Про хід підготовки матеріально-технічної бази навчальних закладів освіти доповідали директори шкіл.

Також обговорили питання проведення урочистостей з нагоди випуску 2018 року.


 
На Гребінківщині понизили ступінь 13 школам


На Гребінківщині понизили ступінь 13 школам


Схожі матеріали:
👁 1680
Категорія: Освіта
Теги: освіта, школи, Гребінка, ЗНО, методичний кабінет, Гребінківщина, ДПА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ