У жителя Кіровоградщини вилучили гранату

Червень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Гранату зберігав удома мешканець одного з населених пунктів Компаніївського району. Працівники поліції з’ясовують усі обставини події.

Під час проведення огляду території домоволодіння чоловіка на підвіконні одного з приміщень працівники поліції виявили предмет, схожий на гранату РГД-5 та запал до неї.

Вилучене направлено на проведення експертизи.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У даний час поліцейські з’ясовують, звідки чоловік взяв заборонений предмет та з якою метою його зберігав. У подальшому буде вирішуватись питання щодо повідомлення особi пiдозри.

За матеріалами Компаніївського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool