Для юних мешканців села Аджамка рятувальники провели акцію

Червень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

12 червня працівники Управління ДСНС в області провели для юних мешканців села Аджамка Кіровоградського району акцію «Запобігти. Врятувати Допомогти». 

І хоча захід відбувався за традиційним сценарієм, учасникам та глядачам було дуже цікаво. Рятувальники організували конкурси, вікторини, розповіли про безпеку життєдіяльності та продемонстрували можливості пожежного автомобіля.

Діти охоче приміряли бойовий одяг та спорядження бійців пожежно-рятувальної служби, одягали протигази, розпитували про їх призначення, цікавились, як це можливо працювати у такому важкому одязі. Бійці чергового караулу спеціально розмотали пожежні рукави та продемонстрували, як і з допомогою чого вони гасять пожежі, рятують людей, відповіли на усі запитання стосовно бойових буднів Служби порятунку, а також розповіли про правила безпеки, яких потрібно дотримуватись, щоб не сталось біди.

Сапер групи піротехнічних робіт Управління в подробицях розповів, які боєприпаси часів війни він разом з колегами за допомогою спеціальних інструментів вилучили та знешкодили на території нашої області. Продемонстрував макети гранат, мін, снарядів та набоїв, а також навчив правилам поведінки у випадку їх виявлення. Традиційно, з метою попередження надзвичайних подій, травмування та загибелі дітей, було розповсюджено листівки із застереженнями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool