На Кіровоградщині вогнеборці за минулу добу приборкали 4 пожежі різного характеру

Червень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 590 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області зафіксовано 3 пожежі в екосистемі та 1 – у житловому секторі.

Так, 12 червня двічі виїздили на гасіння пожеж на відкритих територіях бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія: загоряння 20 м2 сміття приборкано на просп. Будівельників у місті та пожежу 0,1 м2 сухої трави – біля с. Звенигородка.

Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ загасили 100 м2 сміття, що загорілось біля с. Павлівка.

Вже 13 червня о 00:53 виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Гаївка Маловисківського району. Силами вогнеборців 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та добровільної пожежної дружини агрофірми «Колос» о 02:20 пожежу було локалізовано та о 02:50 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool