У Кропивницькому головний рятувальник області взяв участь у апаратній нараді облдержадміністрації

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

11 червня під головуванням очільника Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка відбулась апаратна нарада. Управління ДСНС в області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Начальник У ДСНС в області доповів про результати виконання протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року щодо проведення позапланових перевірок дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки у культурно-видовищних, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням.

Зокрема Віталій Миронюк зазначив, що завдяки системній роботі обласної державної адміністрації, відмічається позитивна тенденція щодо приведення об’єктів соціальної сфери в належний протипожежний стан. Так, щорічно збільшуються показники фінансування за рахунок обласного бюджету. Проте у деяких районах області ця робота потребує поліпшення. Особливо наголосив очільник У ДСНС в області на необхідності приведення закладів освіти у належний стан до початку нового навчального року.

Віталій Миронюк довів до присутніх узагальнену інформацію про стан протипожежного захисту перевірених закладів та надав пропозиції стосовно подальшого виконання протипожежних заходів на об’єктах відомчих організацій задля безпеки громадян області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool