На Кіровоградщині поліцейські влаштували для дітей День відкритих дверей

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Учні 3-х класів Олександрійського колегіуму та Олександрійського початково-виховного комплексу № 17 завітали до місцевого відділу поліції 17 травня.

Поліцейські розпочали спілкування з юними гостями щодо правил поведінки у навчальних закладах та вдома, дотримання заходів безпеки. Також ознайомили з таким поняттям як відповідальність за протиправні вчинки дітей та їх батьків.

Упродовж зустрічі працівники поліції більш детально розповіли про свою роботу та продемонстрували учням спеціальні засоби, засоби захисту і зброю, які використовують у своїй діяльності.

Хлопчики та дівчатка мали можливість оглянути елементи екіпірування поліцейських, приміряти їх та сфотографуватися на згадку, що викликало неабияке захоплення у школярів.

Наприкінці заходу поліцейські ювенальної превенції пригостили малечу солодощами.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool