На Кіровоградщині хлопець наніс жінці ножове поранення

Травень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

Громадянин завдав ножового поранення 49-річній жительці міста Олександрії, ледь не позбавивши її життя. За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років ув’язнення.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції від родича потерпілої. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що потерпілу з тілесними ушкодженнями доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні.

У ході першочергових слідчо-розшукових заходів було встановлено причетність до кримінального правопорушення 18-річного колишнього співмешканця родички потерпілої. Хлопець наніс жінці ножове поранення, після чого втік. Його місцезнаходження поліцейські встановили. У даний час особі вже повідомлено про підозру», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool