На Кіровоградщині зловмисник викрав техніку з навчального закладу

Травень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Своїми протиправними діями чоловік завдав матеріальної шкоди у розмірі близько 5 тисяч гривень. За скоєне злодію загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

«До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа з приміщення школи здійснила крадіжку монітора до комп’ютера та багатофункціонального принтера.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий житель раніше, який вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Цього разу чоловік шляхом підбору ключа проник до приміщення одного з робочих кабінетів у навчальному закладі, звідки виніс техніку. Викрадене майно продав за 700 гривень», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Викрадене поліцейські вилучили.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool