Протягом місяця громадяни здали до органів поліції Кіровоградщини понад 190 одиниць зброї

Травень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Такі результати місячника добровільної здачі зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів, який проводився на території області у період із 1 по 30 квітня.

В цілому у рамках заходів громадяни добровільно здали до відділів та відділень поліції області 191 одиницю зброї. Серед загальної кількості зданого – 2 карабіна Мосіна армійських зразків, дві малокаліберні гвинтівки, 52 мисливські гладкоствольні рушниці та 6 одиниць холодної зброї, що раніше в органах поліції зареєстровані не були, а також 122 зареєстровані мисливські гладкоствольні рушниці, які прийшли в непридатний для використання стан.

Крім того, жителями області здано 36 спецзасобів (пристрої для відстрілу гумових куль, газові пістолети, револьвери), з яких 3 газових пістолети раніше зареєстровані в органах поліції не були.
Також громадяни добровільно здали до територіальних підрозділів понад 180 набоїв до зброї армійських зразків, більше 20 набоїв до мисливської нарізної зброї, 45 патронів до спецзасобів, 6 гранат та 6 засобів ініціювання.
Завдяки добровільній здачі до відділів і відділень поліції області незареєстрованої зброї та боєприпасів, від кримінальної відповідальності у даний час звільнено 22 громадянина.

За матеріалами дозвільної системи
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool