На Кіровоградщині угнали хлібовозку

Квітень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Чоловік, скориставшись тим, що водій автомобіля, яким розвозять хлібобулочні вироби до торгівельних закладів у Гайворонському районі, відволікся і залишив салон відчиненим, сів за кермо і поїхав. За такі дії особі загрожує до восьми років позбавлення волі.

Близько шостої години ранку до водія транспортного засобу, який привіз товар до місцевого магазину, підійшов молодий чоловік. Хлопець був напідпитку, але у гарному настрої, багато жартував. Чоловік зайшов до приміщення, а коли повернувся, то не побачив ні машини з товаром, ні молодика. Потерпілий відразу ж повідомив про пригоду працівників поліції. Маючи прикмети ймовірного підозрюваного, оперативники відразу ж почали проводити оперативно-розшукові заходи. Спочатку, на трасі у напрямку сусіднього села, було виявлено зламаний автомобіль. А вже через короткий час, поліцейські встановили і місцезнаходження підозрюваного, який міцно спав вдома. Як встановили працівники Гайворонського відділу поліції, зловмисником виявився 24-річний раніше судимий непрацюючий житель одного з сіл району. Молодик ввечері відпочивав у барі у сусідньому селі, а вранці не знав, як скоріше дістатися додому. Побачивши автомобіль із ключами і відкритим салоном, вирішив ним скористатися. Але транспортний засіб зламався і підозрюваному таки довелося добиратися додому на попутному транспорті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна. Проводиться слідство.

За матеріалами Гайворонського відділу поліції
Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool