На Кіровоградщині злочинці за один день вчинили розбій, крадіжку та незаконно заволоділи транспортним засобом

Квітень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

За клопотанням Знам’янської місцевої прокуратури Світловодським міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці щодо двох жителів Світловодського району, 1984 та 1985 років народження, за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна).

Досудовим розслідуванням установлено, що 10 квітня 2018 року зазначені громадяни за попередньою змовою між собою, з метою заволодіння чужим майном, проникли до аптеки у с. Глинськ та із застосуванням насильства вчинили розбійний напад на фармацевта, заволодівши грошовими коштами в сумі 1080 грн.

Згодом, продовжуючи свої протиправні дії біля с. Ганнівка намагались незаконно заволодіти транспортним засобом марки «ВАЗ 2107», а також вчинили крадіжку речей та грошових коштів із салону зазначеного автомобіля.

Завдяки злагодженим професійним діям правоохоронців зловмисників було затримано. Їм повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 185 КК України. За вчинене затриманим загрожує покарання на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool