На Кіровоградщині знешкодили банду викрадачів терміналів

Лютий 16, 2018 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Сьогодні вночі Служба безпеки ПриватБанку та поліція затримали банду грабіжників, які викрали термінал самообслуговування з холу одного з відділень банку на Кіровоградщині.

Як повідомили в Службі безпеки банку, 16 лютого о 4 ранку в систему онлайн-спостереження мережі банкоматів і терміналів самообслуговування банків надійшов сигнал про пошкодження одного з терміналів самообслуговування, встановленого у відділенні банку в Світловодську (Кіровоградська обл). Злочинці проникли до зони 24/7, зірвали термінал з місця кріплення та вивезли його на автомобілі, при чому злочин тривав 20 секунд. 

Завдяки спільним діям Служби безпеки банку та поліції, які вели в регіоні оперативну розробку за фактами аналогічних злочинів, банду зловмисників вдалося затримати по гарячих слідах. Під час затримання автомобіль злочинців потрапив у ДТП, постраждалих немає.

Проти затриманих трьох жителів Кіровоградської області порушено кримінальне впровадження, поліція вивчає можливу причетність банди до інших спроб злому терміналів самообслуговування українських банків та фінансових компаній. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool