Кропивницький театр ляльок відправляється до Черкас

Лютий 11, 2018 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 лютого, колектив Кіровоградського академічного обласного, з виставою «Бука» М.Супоніна відправляється на тижневі гастролі до Черкас.

Кілька років тому наші лялькарі вже знайомили маленьких черкащан з цією інтерактивною казкою і отримали безліч вдячних відгуків.

Тому, коли знову прийшов час обмінних гастролей, керівництво черкаського театру, висловлюючи численні прохання їхніх відвідувачів, попросили привезти саме цю виставу.

Оновлений склад виконавців (до Максима Борисова та Інни Марченко, яка грає вже інші ролі, приєдналися актори Іван Кучерук та Інна Сліпенська), вже має позитивну оцінку нашої публіки. Тому впевнені, що майстер-клас від талановитого Вовчика, обов’язково допоможе змінити поведінку завжди сердитого Зайця, а юним театралам доведе необхідність мати справжніх друзів.

Натомість, для кропивницької дітвори черкаські митці підготували не менш цікаву повчальну казку «Півник і Соняшник» К.Мєшкова, з героями якої впродовж тижня знайомитимуть школярів та дошкільнят, а в наступні вихідні представлять виставу усім бажаючим на сцені нашого театру ляльок.

Кропивницький театр ляльок відправляється до Черкас
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool