З 12 по 18 лютого Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Лютий 12, 2018 | Новини | Переглядів: 561 | Коментарі: 0

Переглянути книжкові виставки:

 з 12 лютого – «Майдан. Революція. Гідність» (до Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні) (Відділ популяризації книги). Представлені видання розповідають про героїв і перебіг Революції Гідності, що пробудила у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі;

 Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина. Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни. До Дня Святого Валентина в книгозбірні будуть оформлені наступні книжкові виставки:
з 12 лютого – «Очима ти сказав мені: люблю…» (Відділ абонементу);
з 12 лютого – «Кохання єднає серця» (Відділ мистецтв);

з 13 лютого – «Леонід Куценко – дослідник творчості Є. Маланюка» (до 65-річчя від д.н. Л. Куценка) (Відділ абонементу). Леонід Васильович здійснив вагомий внесок у розвиток української літератури, відкрив широкому загалу ім'я Євгена Маланюка - одного з найкращих поетів української діаспори, дослідив цікаві сторінки життя відомих та маловідомих українських письменників, зокрема: Д. Чижевського, М. Зерова, М. Куліша, М. Вороного та багатьох інших.

Масові заходи:
13 лютого о 9.45 працівники відділу популяризації книги проведуть валеологічну гру «Збережи своє здоров’я». Найцінніше, що має людина – це здоров`я! Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя.

13 лютого о 14.20 та 14 лютого 14.30 працівники відділу популяризації проведуть валеологічну гру «Крок за кроком до здоров’я», в рамках бібліопроекту Life safe (Подбай про свою безпеку) спільно з ДСНСУ в Кіровоградській області.

13 лютого о 13.00, 14 лютого о 12.40 та 15.00, 16 лютого о 13.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть розважально-пізнавальну гру «Масляна весну закликає». Учасники дізнаються українські традиції та звичаї цього свята та приймуть участь в різноманітних естафетах та забавах.

15 лютого о 17.00 запрошуємо на черговий захід бібліопроекту «Креативна середа» - «Гуляння на Масляну: розгуляй-четвер» В рамках заходу на відвідувачів чекають:

- знайомство з українськими традиціями святкування Масляної, Масниці або Сиропутного тижня;
- книжкові виставки;
- Театральні інсталяції від Молодіжного театру «Палата №6»;
- «Богатирські ігри»;
- Екранізація мультфільму «Жил был пес»;
- виступи творчих колективів міста та області;
- «масляні» ігри, забави та розваги;
- весняні майстер-класи;
- частування чаєм та млинцями.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool