Кропивницький: відійшов у вічність Леонід Намятов

Лютий 12, 2018 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Колектив прокуратури Кіровоградської області з великим сумом сповіщає, що, 10 лютого 2018 року, на 88 році життя відійшов у вічність Леонід Іванович Намятов – ветеран та почесний працівник органів прокуратури України, старший радник юстиції.

Все своє життя Він присвятив шляхетній справі служіння Закону, Вітчизні та українському народові. Мав 40 років вислуги в органах прокуратури Кіровоградщини. Добрий, щемливий спомин про видатного правника, прокурора, борця Леоніда Івановича Намятова назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати покійного, жити та працювати поруч з ним. 

Керівництво та колектив органів прокуратури, а також члени Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Леоніда Івановича Намятова. Вічна йому пам’ять. Слово на спомин

Народився Леонід Іванович Намятов 23 квітня 1930 року у Росії в робітничій родині. В шестидесятих роках родина переїхала до Кіровоградської області, де молодий спеціаліст розпочав свою правову кар’єру в органах прокуратури Кіровоградщини. Пройшов багато щаблів прокурорської служби – займав посади від помічника, прокурора відділу, слідчого, до начальника відділу.

Численні заслуги Леоніда Івановича були відзначені нагородами Генерального прокурора України – нагрудними знаками «Почесний працівник прокуратури України», «Ветеран прокуратури України».

За свою багаторічну плідну прокурорську діяльність та бездоганну працю на правозахисній ниві Леонід Іванович заслужив непохитний авторитет та невичерпну повагу як серед не одного покоління працівників прокуратури Кіровоградщини, та і серед жителів області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool