реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Українського де Голля не виявилося...

В дискусію – пошук винуватців здачі росіянам Криму підкинув дров адмірал Тенюх. Мовляв, Юлія Тимошенко, Турчинов, Пашинський та Яценюк не хотіли воювати – боялися.

Власне, така дискусія безпредметна, бо вони всі такі – не виявилося серед владців державних діячів, одні політики. І то – в кращому разі. Бо ще ж купа гендлярів і агентів Москви. Ніхто з них не міг мислити категоріями Вінстона Черчілля чи Шарля де Голля. Скажімо, щодо останнього – заступник військового міністра, він полетів у Лондон, коли вже Франція практично впала і з нуля, з милості Черчілля, став відновлювати армію і опір Франції. Наші ж політики швидше полетять на Мальдіви, на Сейшели і на молитовний сніданок до Трампа чи на землю обітовану…

Як там Сковорода казав, що не треба давати торговцям влади, бо вони єдине, що можуть зробити - добрий гендель для себе?! Вони й роблять. Собаки ненавидні, як каже мій друг Борис Домоцький з Новгорода- Сіверського. Бо навіть у час війни у них вистачає совісті і стида жити в маєтках, кататися на "мерседесах" і красти по -старому, по- звиклому.

Та й до адмірала Тенюха довіри нема – не вірю я, що радянський адмірал був аж таким сміливим і готовим воювати з росіянами. Після стількох десятиліть, якщо не століть заклинань про «старшого брата», про «мір ва всьом мірє», про дружбу народів…

Не рятує його і міністерування за квотою «Свободи», бо це ж він призначив командуючим ВМС свого друга Березовського, який зі всіма тельбухами зразу ж продався окупантам.

Василь ЧЕПУРНИЙ





Коментарі (0)
avatar