Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.01.2018

Маленьких гребінчан запрошують прийняти участь у конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей"


УВАГА! Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ - 2018"


Маленьких гребінчан запрошують прийняти участь у конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей"Управління Держпраці у Полтавській області запрошує юних художників взяти участь у конкурсі дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей - 2018"

Організатором VІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей-2018” традиційно виступає ДП «Редакція журналу “Охорона праці” за підтримки Державної служби України з питань праці та її територіальних органів.

Конкурс складається з двох етапів: І етап Конкурсу – відбіркові регіональні тури (жовтень 2017 року – лютий 2018 року); ІІ етап Конкурсу – фінал та оголошення переможців (березень – квітень 2018 року).

Учасники Конкурсу – учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

    перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
    друга група  – автори робіт віком від 11 до 14 років;
    третя група  – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині стартує конкурс «Змагаймось за нове життя»

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Конкурсні роботи для підбиття підсумків Конкурсу на регіональних рівнях надсилають учасники до Управління Держпраці у Полтавській області не пізніше 1 березня 2018 року (м. Полтава, вул. Пушкіна, 119, тел. для довідки (0532) 56 40 76).  Переможці конкурсу отримають цінні подарунки.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА.


Схожі матеріали:
👁 1347
Категорія: Освіта
Теги: слухачі, вихованці, учні, Конкурс, охорона праці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ