На Одеській залізниці за 2017 рік зафіксовано 72 випадки смертельного травмування громадян

Січень 11, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 2585 | Коментарі: 0

У 2017 році в межах регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» було зафіксовано 96 випадків травмування громадян на залізничних коліях, з них 72 – зі смертельним наслідком, в той час, як за 2016 рік було травмовано 91 особу, з яких 59 смертельно.

Крім того, за цей період на Одеській магістралі травмувалися 5 дітей, одна дитина загинула. Основна причина нещасних випадків полягає у порушеннях потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

За даними одеського регіонального відділу по контролю за умовами праці та промисловою безпекою, на залізничних станціях сталося 52 випадки травмування громадян, 35 з яких загинули; на залізничних перегонах – 44 випадки, 37 з яких зі смертельним наслідком.

Майже в 1,5 рази в порівнянні з 2016 роком зросла кількість випадків суїциду, скоєних на об’єктах залізничного транспорту. Якщо у 2016 році було зафіксовано 23 подібні випадки, то торік їх кількість зросла до 33.
Втім, у 2017 році машиністами поїздів регіональної філії вдалося попередити 275 випадків наїзду залізничним транспортом на сторонніх осіб, які порушили правила поведінки та перебування на об’єктах транспортної інфраструктури.

Додамо, фахівці Одеської магістралі постійно проводять оперативно-профілактичну роботу щодо недопущенню сторонніх осіб до парків станцій, ходіння по коліях тощо. Так, протягом минулого року було затримано 683 особи за ходіння в заборонених місцях й 1 людина за проїзд у вантажному поїзді. При цьому за ходіння по коліях отримали штраф 368 осіб на загальну суму 12,7 тис. грн.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

На Одеській залізниці за 2017 рік зафіксовано 72 випадки смертельного травмування громадян


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool