На Кіровоградщині відбудеться акція по збору коштів для дитячого будинку

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

17 грудня, Бородаті помічники разом з Self Made Group проведуть спільну акцію по збору коштів для Новомиргородського дитячого будинку. 

 

Акція відбудеться одночасно в двох закладах нашого міста - хлопці та дівчата будуть офіціантами в Кех bar та Мокко. Всі "чаєві" та гроші, зароблені на спеціальному "крейзі" меню - будуть перераховані в дитячий будинок. Також, в Кех bar відчинено пункт прийому речей, іграшок, дитячих книжок, для дітей цього дитячого будинку.

Хлопці обіцяють 19 грудня, в День Святого Миколая, відвідати цей заклад з новорічним концертом, де і передадуть дирекції інтернату все, що було зібрано спільними зусиллями.Нагадаємо, під час подібної акції рік тому, хлопці зібрали більш ніж 12 тис гривень, і подарували Будинку матері та дитини нову пральні машину, миючий пилосос, пральний порошок, памперси та інші подарунки. Головне гасло акції - "Подаримо дітям дитинство".

Підтримайте хлопців та дівчат в їх бажанні створити для діточок справжнє свято

На Кіровоградщині відбудеться акція по збору коштів для дитячого будинку


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool