Кропивницький: у житловому масиві Олексіївка відбувся рейд

Грудень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

«Відповідальність кожного – запорука безпечної життєдіяльності усього суспільства» – з такою думкою звертались сьогодні, 6 грудня, працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області до мешканців житлового масиву Олексіївка, що у м. Кропивницькому.

Рятувальники намагались донести до свідомості кропивничан різного віку та соціального статусу інформацію для роздумів про те, що ніхто інший, крім самої людини, не може уберегти власне життя, здоров’я та майно від пожеж та інших надзвичайних подій.

Якщо не брати до уваги непереборні обставини, то за статистикою, головні причини нещасть, які стаються з громадянами у побуті, – нехтування правилами безпеки життєдіяльності та недостатня виховна робота з дітьми. Залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка, перевантаження електромережі, використання пошкоджених, саморобних електроприладів, недотримання правил експлуатації систем опалювання приміщень, куріння в ліжку та дитячі пустощі з вогнем, – усі ці чинники завжди призводять до загорянь і часто – з дуже сумними наслідками. Пошкоджене майно – найменше лихо, що може спіткати безвідповідальних громадян.

Поряд з тим, крім пожеж, нещастя може статись через недотримання правил поведінки взимку на водних об’єктах, незнання алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, тому рятувальники нагадали громадянам і про ці загрози. Для того, щоб важливі правила не забулись по завершенню розмови, назвичайники роздали листівки тематичного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool